Berlusconi: ”Ancelotti återvänder till Milan, om…”

”Släpper Real Madrid honom – då återvänder han hit”

Marca rapporterar idag att Carlo Ancelotti tvingas bort från Real Madrid. Tur då att Milan-presidenten Silvio Berlusconi väntar med öppna armar på den Champions League-vinnande taktikern.

Rapporter fortsätter att flöda gällande Real Madrids managersituation där Carlo Ancelotti uppges sitta mer än risigt till. Idag rapporterar den spanska tabloiden Marca att taktikern förmodligen har gjort sitt på Santiago Bernabeu efter den här säsongens slut. Marca skriver att Carlo Ancelottis läger gällande att han inte kommer att få fortsätta i storklubben.

Accepterar avskedet

Den italienska taktikern uppges ha tagit besked med ro och accepterat att det är såhär det går till i dagen fotboll. Han uppges inte heller vara ute efter att göra något motstånd mot Real Madrids vilja, trots det återstående året på hans kontrakt, och beklagar bara att han inte får slutföra sitt arbete för Marängerna. Den hetaste kandidaten till att ersätta är i dagsläget Napolis Rafa Benítez, men presidenten Florentino Perez ska inte vara helt övertyga än om att spanjoren är rätt man för jobbet.

Varmt välkommen i Milan

Gällande Carlo Ancelotti så behöver inte taktikern hänga med huvudet allt för mycket. För när det är adiós Los Blancos, då säger Rossoneri-lägret bienvenuto. Milan ska nämligen vara ute efter en ny manager och favoriten uppges vara den gamle Champions League-vinnaren från 2007. Nu har dessutom Silvio Berlusconi, president för Milan, bekräftat att Carlo Ancelotti anländer om han släpps av Real Madrid.
— Jag är inte en som är för återkomster, då vi har haft dem tidigare och det inte fungerat. Men jag bunden till ”Carletto” i en stark personlig vänskap. Han kommer också att ha några personliga assistenter som hjälper honom, säger han till Napoli TV och tillägger:
— Jag tror att det kommer att bli en positiv comeback. Om Real Madrid låter honom gå, då han kommer tillbaka till oss.

Zlatan en av transferplanerna?

Enligt Marca, som också rapporterat om Milans planer för Carlo Ancelotti, ska de ha en transferbudget redo värd 150 miljoner euro för taktikern att investera i nyförvärv i sommar. Och enligt Tuttosport ska Rossoneri hålla ett öga på spelare som Radamel Falcao i Monaco(som lånmöjlighet), Torinos ytterback Matteo Darmian och även gällande en potentiell återkomst för Paris Saint-Germains Zlatan Ibrahimovic.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply