bet365

Benfica vill förlänga med Viktor Nilsson Lindelöf

Benfica vill förlänga med Viktor Nilsson Lindelöf

Nytt kontrakt för Nilsson Lindelöf?

Enligt portugisiska O’Jogo vill Benfica förlänga med den svenska U21-stjärnan som tagit chansen i de matcher som han fått under säsongen.

Under de senaste månaderna har Victor Nilsson Lindelöf blivit väldigt uppmärksammad. U21-svensken slängdes in direkt i hetluften för sitt Benfica Champions League och har tagit en startplats i försvaret. Trots att det endast blivit nio ligamatcher denna säsong för svensken vill nu de portugisiska ligaledarna förlänga kontraktet med 21-åringen som för närvarande är knuten till klubben till och med sommaren 2020.

Följ Viktor Nilsson Lindelöf i artikelserien: Utlandsproffsen

Det är den väldigt trovärdiga tidningen O’Jogo som på måndagen skriver om att Benfica vill förbättra Lindelöfs kontrakt så snabbt som möjligt, detta både för att höja spelaren lan och för att höja utköpsklauslen då det finns intresse för spelaren från andra storklubbar.

Tidigare har det bland annat pratats om att Paris Saint-Germain ska vara intresserad av den svenska försvararen men hur nära det är att Lindelöf blir lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic nästa säsong är fortfarande oklart.

Även Middlesbrough är intresserade av spelaren men en flytt till Championship är inte speciellt trolig efter spelarens framfarter de senaste månaderna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply