bet365

Bekräftat: Memphis Depay klar för Lyon

bet365

Manchester United-stjärnan lämnar – går till Ligue

Nu är det bekräftat. Memphis Depay kommer att lämna Premier League och Manchester United för att ansluta sig till den franska Ligue 1-klubben Lyon, efter att ha misslyckats i Manchester-laget.

Efter att Zlatan Ibrahimovic gått till Manchester United blev det genast tufft för Memphis Depay. Han var under den föregående säsongen lagets kanske viktigaste anfallare, och sågs som en stortalang efter att han skrivit på för United från PSV. Men med den nye, svenske superstjärnan i laget fick Depay det nästintill omöjligt att ta en startplats.

Han gjorde då ett uttalande i media om att han var missnöjd med situationen i klubben och att han var besviken på José Mourinho, något som fick ”The Special One” att tappa humöret.

Till Ligue 1

United-tränaren har hållit Depay utanför truppen sedan dess, något som gjorde det nästan 100% säkert att nederländaren skulle komma att lämna klubben, och nu är det klart.

Klubbarna har än så länge inte bekräftat det hela, men spelarens agentur – SEGfootball – bekräftar på Instagram, med en bild på spelaren i Lyon, att han nu är klar.

Dempay säljs för 16 miljoner euro samt åtta miljoner i bonus, United har ingen utköpsklausul.

– Officiellt! Memphis Depay har skrivit på för Lyon, skriver agenturen på sin Instagram. Klubbarna väntas bekräfta det hela inom kort.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply