bet365

Bekräftat: Lukas Podolski går till Vissel Kobe i Japan

Bekräftat: Lukas Podolski går till Vissel Kobe i Japan

Den karismatiske anfallaren lämnar Turkiet

Den före detta Arsenal-anfallaren Lukas Podolski väljer nu att lämna Galatasaray i Turkiet för att istället sälla sig till det japanska fotbollslaget Vissel Kobe i Japan, där Michael Laudrup tidigare har spelat.

Lukas Podolski har en rik karriär bakom sig. Den karismatiske tyske anfallaren har bland annat spelat i FC Köln, där han började sin karriär och blev känd, bara för att gå till Bayern München. Där gick det dock inte lika bra och efter en tid återvände han till FC Köln. Därefter blev det en första sejour i Arsenal, där han kom att bli omtyckt, men satt lite för mycket på bänken för sin egen smak. Därefter lånades han ut till Inter innan han återvände till Arsenal, för att enbart dagar senare göra klart med turkiska Galatasaray, där han nu har tillbringat de senaste säsongerna.

Nu rapporterar de engelska medierna, däribland The Mirror, att anfallaren har gjort klart med japanska Vissel Kobe, i Japan, och kommer att flytta dit i sommar. Podolskis nya klubb har aldrig lyckats med att hamna högre upp än på en sjunde plats i ligan – sedan 1997, och nu hoppas de på att deras 2 miljoner pund-man kommer att kunna göra lite underverk i klubben.

För närvarande går det riktigt bra för Podolski i Galatasaray, speciellt efter att ha gjort hela fem mål i en 6-2 vinst i den turkiska cupen mot Erzincanspor. Det är dock för sina insatser för det tyska landslaget som Podolski är mest känd och anfallaren har vunnit det mesta tillsammans med det tyska landslaget, däribland VM 2014.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365