bet365

Bekräftat: Behrang Safari lämnar Basel

Behrang Safari lämnar Basel i sommar

Efter åtta år utomlands ser Behrang Safari ut att flytta hem till Sverige igen. Nu uppger Schweizisk press att det mesta tyder på en flytt till Malmö FF i sommar. 

Behrang Safaris kontrakt med FC Basel går ut efter den här säsongen. Det har länge talats om en comeback i Malmö-tröjan när kontraktet går ut. Något som nu också ser ut att bli verklighet. Enligt den schweiziska tidningen Basel Zeitung tyder det mesta på att vänsterbacken återvänder till Malmö efter att klubbens president Bernhard Heusler idag bekräftat att Safari lämnar klubben i sommar.

Vunnit ligan fyra gånger

Behrang Safari har under sina sex år i Basel vunnit ligan hela fyra gånger och har dessutom en cuptitel på kontot. 30-åringen har dessutom 30 A-landskamper på meritlistan, men har tyvärr mest blivit ihågkommen för ett misslyckat inkast när Sverige föll borta mot Holland i kvalet till EM 2012.

Hård konkurrens i Malmö

Om det blir en comeback i Malmö lär Safari dock få utstå en hård konkurrens. I truppen finns redan Yoshimar Yotun, som startade de flesta matcherna som vänsterback under fjolårssäongen, samt den nyblivne landslagsmannen Pa Konate som framförallt stått för fina insatser under lagets Champions League-spel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365