Bekräftar: Tobias Hysén lämnar Shanghai

Bekräftar: Tobias Hysén lämnar Shanghai

Svennis bekräftar – Tobias Hysén lämnar klubben

Tränaren säger till kinesiska sportsqq.com att svensken lämnar klubben och att det inte var något lätt beslut att fatta.

Tobias Hysén kommer allt närmare en hemkomst till IFK Göteborg. På måndagen bekräftade nämligen Shanghais tränare Sven-Göran Eriksson att anfallaren lämnar klubben, trots ett år kvar på kontraktet.

– För mig personligen och för oss som klubb har detta varit ett svårt beslut, men tillsammans med övriga tränarstaben har vi bestämt det här. Hysén och Davi är inte den typen av spelare som nöjer sig med bänken, vi hoppas att de kan får bra chanser med nya klubbar.  säger ”Svennis” till kinesiska sportsqq.com.

Nu ligger vägen öppen för en återkomst till IFK Göteborg. Tidigare har det avslöjats att Tobias Hysén tränar med IFK Göteborg och att 33-åringen kan vara på väg tillbaka till blåvitt. Efter dagens uttalande av lagets tränare är en hemkomst allt mer trolig då Göteborg ska ha lagt fram ett kontraktsförslag till spelaren, detta enligt Fotbollskanalen.se.

Ljungskile – ett alternativ

Det är inte bara IFK Göteborg som jagar spelaren. Tidigare har vi på Silly Season Sverige även rapporterat om att Tobias Hysén kan gå till Ljungskile. Det mest troliga är dock att spelaren vänder hem till IFK efter att ha flyttat till Kina 2014.

Totalt har det blivit 30 mål på 41 matcher i den kinesiska ligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply