bet365

Bekräftar: Soldado lämnar Tottenham

bet365

Skriver på för Villarreal

Tottenhams tränare Mauricio Pochettino bekräftar att Roberto Soldado har fått tillåtelse att åka till Spanien för att skriva på för Villarreal.

Roberto Soldados tid i Tottenham Hotspur har varit allt annat än succéartad. Spanjoren kom till klubben 2013 som en investering efter att man sålt Gareth Bale till Real Madrid för 100 miljoner euro. White Hart Lane-klubben betalade då spelarens utköpsklausul på 30 miljoner euro och spelaren skulle då komma att bli lagets nya stora målskytt, men så blev inte fallet. 30-åringen har endast gjort sju mål på två säsonger för London-klubben vara sex av de kom första säsongen.

”Han har fått åka till Spanien”

Nu bekräftar Tottenhams tränare Mauricio Pochettino att spelaren har fått tillåtelse för att resa till Vila-Real för att göra klart med La Liga-klubben Villarreal.

– Det är sant att klubben har gett klartecken till spelaren att han kan resa till Spanien. Om och när det väl finns något att offentliggjöra kommer klubben att göra det, säger tränaren som tidigare även tränat RCD Espanyol och Southampton innan han 2014 valde att skriva på för Tottenham.

Andra klubbar intresserade

Det är inte bara Villarreal som har varit intresserade av den spanske forwarden. Tidigare har även Sevilla och andra klubbar i La Liga visat intresse för anfallaren som tidigare spelat i bland annat Valencia, Getafe och Real Madrid.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply