Bekräftar: Nacho Monreal förlänger med Arsenal

Bekräftar: Nacho Monreal förlänger med Arsenal

Arsenal förlänger med Arsenal

Arsene Wenger bekräftar på måndagen att klubben är nåra att förlänga kontraktet med den spanske försvararen Nacho Monreal.

2013 lämnade Nacho Monreal spanska Málaga för spel i Premier League, då skrev han på ett kontrakt som sträcker sig till 2017, och nu ser 29-åringen ut att förlänga sitt kontrakt. På måndagen säger Arsene Wenger att man är nära en överenskommelse och att man kommer gå ut med mer information när det hela är klart.

– Vi kommer gå ut med det i något skede, när det är klart, säger Arsene Wenger enligt Goal.com.

– Det är inte helt över linjen men vi är inte långt borta, fortsätter managern.

Tidigare har även den spanska radiostationen Radio MARCA gått ut med nyheten om att Pamplona-sonen ska vara väldigt nöjd med livet i London och därför förlänga med Emirates-klubben.

Arsenal vill värva Odion Ighalo

Förutom att förlänga med försvararen vill man även värva in en anfallare. Ett av namnen på listan är Watfords nigerian Odion Ighalo som denna säsong stått för 14 mål på 20 matcher. Wenger är intresserad av att ta in en ny anfallare efter säsongen och ser 26-åringen som ett bra alternativ eftersom han fortfarande är tillräckligt ung och redan bevisat att han kan göra mål i Premier League.

En annan klubb som visat intresse för Watford-anfallaren är Atlético Madrid. Den spanska huvudstadsklubben, som jagar titeln i La Liga, vill förstärka truppen i sommar och har, enligtThe Mirror, scoutat Ighalo lite närmare. Ighalo själv har dock erkänt att han vill stanna i England och skulle gärna vilja spela för Manchester United i framtiden.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply