Bekräftar: Héctor Bellerín nobbar flytt till Barcelona

Bekräftar: Héctor Bellerín nobbar flytt till Barcelona

Arsenals högerback Héctor Bellerín säger till brittiska Sky Sports att han inte skulle förhandla med FC Barcelona om klubben skulle höra av sig.

Under de senaste säsongerna har det både från engelskt och spanskt håll ryktats om att spanjoren Héctor Bellerín kan vara på väg att lämna Arsenal för att återvända till sitt hemland och till den klubb han representerade innan flytten till London.

Försvararen som för närvarande har kontrakt med Gunners till och med sommaren 2019 och en veckolön på 30.000 pund har inga som helst tankar på att lämna Emirates Stadium, och ännu mindre för FC Barcelona.

– Vad jag skulle göra om Barcelona kontaktade mig? Jag skulle helt enkelt inte svara, säger spelaren enligt brittiska Sky Sports.

Bellerín anslöt till Arsenal i tidig ålder då han fortfarande spelade i Barcelonas ungdomslag och den spanske landslagsförsvararen har sent A-lagsdebuten i Premier League gjort 92 matcher i den rödvita tröjan.

Gunners vill värva Niang från AC Milan

Enligt Calciomercatoweb förbereder Arsenal ett bud på 35 miljoner euro för den 21-årige anfallaren, cirka 330 miljoner kronor. Själv dementerar Niang uppgifterna och menar att han vill stanna just nu.

– Jag har redan tackat nej till stora bud och jag hade sagt nej i dag också. Vi har rätt mix av spelare här och kan gå långt. Paris Saint-Germain i framtiden? En vacker dag, varför inte? säger han till La Repubblica.

I helgens omgång möter Arsenal bottenlaget Middlesbrough.

SE ÄVEN: Topp 10: Kändisar som håller på Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply