Bayern München vill sno Carlos Bacca framför Premier League-duon

bet365
Bayern München vill sno Carlos Bacca framför Premier League-duon

Bayern München vill värva Carlos Bacca

Enligt Goal.com vill Bayern München värva in Carlos Bacca i sommar då det mesta pekar på Robert Lewandowski lämnar för spel i Real Madrid.

Förra sommaren lämnade Carlos Bacca spanska Sevilla och flyttade till Serie A för att spela sin fotboll i AC Milan. Detta efter en affär som kostade den italienska klubben 30 miljoner euro. Nu kan colombianen dock lämna San Siro efter endast en säsong, detta då Bayern München sägs jaga spelaren och sägs erbjuda en stor summa för att få spelaren att skriva på ett kontrakt med Allianz Arena-klubben.

Denna säsong har det blivit 15 mål för 29-åringen som förutom Bayern München har intresserade klubbar från Premier League som jagar hans underskrift. Redan sen tiden i Sevilla har Carlos Bacca jagats av klubbar från Premier League och nu har intresset från de brittiska öarna kommit tillbaka. Enligt tyska Bild kommer Chelsea och Manchester United att lägga ett bud för att värva anfallaren men det är Carlo Ancelotti och Bayern München som sitter i förarsätet för att köpa Bacca.

Enligt tidningen är de regerande Bundesliga-mästarna beredda att lägga ut hela 46,5 miljoner pund för att köpa loss Carlos Bacca i sommar och börja arbeta med Carlo Ancelotti den kommande säsongen.

Spelaren själv har dock sagt att han njuter av livet i Milano och att han inte tänker på att lämna sin nuvarande klubb.

– Jag är glad här i Milano, och njuter av att vara i klubben. Både jag och min familj är lyckliga och jobbar hårt med guds hälp., sade han till Mediaset Premium.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply