Bayern ångar på i Bundesliga

Bayern Munchen vinner komfortabelt mot bottenlaget Eintracht Braunschweig genom två mål av Arjen Robben.

Bayern fick en drömstart på matchen och öppnade målskyttet redan i den andra minuten.

Mario Götze stod för den läckra assisten till 1-0 när han elegant lyfte bollen till en löpande Robben som först träffar stolpen men nickar sedan in returen.

2-0 kom på ett liknande anfall. Denna gång var det Toni Kroos som lyfte bollen på samma vis som Götze till en löpande Robben som bröstar ner den, letar skottläge och dunkar dit slutresultatet 2-0 redan i den 30:e matchminuten.

Holländaren var väldigt nära på ett hattrick när han i den 72:a minuten träffade ribban.

Braunschweig kom inte närmare än ett ribbskott i den 85:e minuten genom Kevin Kratz innan domaren blåste av matchen.

Bayern går ännu obesegrat på hemmaplan och är ensam om det i Bundesliga. Laget har tagit 24 poäng av 24 möjliga hemma på Allianz Arena.