Barcelonas på plats i Paris för att följa försvarare

Barcelonas på plats i Paris för att följa försvarare

Barcelona jagar Marquinhos från Paris Saint-Germain

Enligt den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo ska Barcelonas värvningsansvarige Robert Fernández ha varit på plats på Parc des Princes i helgen.

I söndags spelade FC Barcelona 2-1 mot Sevilla hemma på Camp NouLeo Messi och Gerard Piqué blev hemmalagets målskyttar i en välspelad match som kunde slutat annorlunda. Något som dock inte var i vanlig ordning var att varken Rober Fernández eller Monchi (värvningsansvariga i Barça respektive Sevilla) inte var på plats när matchen spelades. De båda ska nämligen ha varit på besök på andra arenor för att titta på nyförvärv till nästa säsong.

Enligt Mundo Deportivo ska Barcelona ha skickat Fernández till Frankrikes huvudstad Paris för att följa mötet mellan Paris Saint-Germain och Lyon som spelades på Parc des Princes. Spelaren som man sägs ha ögonen mest på är den brasilianske försvararen Marquinhos som suttit på bänken flertalet matcher denna säsong, likt hela denna matchen, och sägs vara villig att lämna PSG för spel på Camp Nou.

Även Marco Verratti är ett namn som ska finnas på La Liga-klubbens önskelista, detta trots att spelaren förlängde sitt kontrakt för drygt två veckor sen. Italienaren var dock inte med i matchtruppen på grund av skada, vilket utesluter att Fernández var på plats endast för att titta närmare på mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply