Barcelona vill ersätta Neymar med Willian

Barcelona vill ersätta Neymar med Willian

Barcelona jagar Willian

Enligt uppgifter kommer Barcelona att rikta in sig på att försöka värva Willian från Chelsea. Detta efter att Coutinho och Dembélé kommer att längre från en flytt till den spanska storklubben.

FC Barcelona har inte haft någon lyckad sommar. Först tappade man Neymar som lämnade för spel i Paris Saint-Germain, därefter har det inte alls gått som man tänkt sig med eventuella värvningar av Philippe Coutinho från Liverpool och Ousmane Dembélé. Spanjorernas klubbledning har inte alls lyckats med planerna man hade inför sommaren och nu tvingas man rikta blickarna på annat håll för att inte stå utan någon riktig förstärkning under sommarens transferfönster.

Nu rapporterar France Football att Barcelona börjat gå efter en ny spelare, detta Willian från Chelsea. Enligt tidningen är brasilianaren den spelare man kommer välja att satsa på att värva innan transferfönstret stänger men 29-åringen kommer inte bli något lätt byte för Barcelona. Willian, som kom till Stamford Bridge sommaren 2013 bekräftade nämligen för några veckor sen att Manchester United var intresserad av en värvning, men att han tackade nej.

TIPS: Istället för att köpa PPV för 499kr. Sätt in 500 kr så får du spela för 1000 kr + se Mayweather vs McGregor direkt på Viaplay =>

Barcelona vill ersätta Neymar med Willian

– Jag känner Mourinho och jag har jobbat med honom. Han hade förtroende för mig och det är jag tacksam för. De pratade med min agent men tillslut blev det inget. Jag är nöjd och lycklig i Chelsea, sa spelaren då.

Willian som tidigare spelat i Shakhtar Donetsk och Corinthians har kontrakt till och med sommaren 2020 med den engelska huvudstadsklubben. Den gångna säsongen stod han för 8 mål på 34 matcher, detta utan att ha en säker plats i Antonio Contes startelva.

Barcelona vill ersätta Neymar med Willian
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply