Barcelona ute efter Dortmund-trio

Eftersom Gerard Piqué har dragits med skadeproblem och Carles Puyol kommit upp i åren har mittfältaren Javier Mascherano ofta tvingats kliva ner i mittförsvaret. Unge Marc Bartra har också fått chansen av Tito Vilanova men katalanerna har haft det ganska tufft i backlinjen under säsongen.

De är bara sexa på listan över de lag som släppt in minst mål i La Liga och utöver det har de har bara lyckats hålla nollan fyra gånger på fjorton försök i ligaspelet. Därför kommer det nu inte som en överraskning att Vilanova är på jakt efter Borussia Dortmunds mittbackskollegor, Mats Hummels samt Neven Subotic, som lett den tyska klubben till två raka Bundesliga-titlar.

Den spanska tidningen Sport rapporterar också att den offensive mittfältaren Mario Götze lockat till sig intresse från Barcelona. 20-åringen har varit en av Jürgen Klopps mest tongivande spelare i Dortmund och hade säkerligen passat in i Barcelonas spelfilosofi, men frågan är vart han ska tränga sig in i ett mittfält redan överfullt med världsklasspelare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply