Barcelona spanar in Andreas Christensen

Andreas Chrisensen kan lämna Chelsea för Barcelona

Chelsea har en jättemittbackstalang i Anders Christensen som just nu är utlånad till Borussia Mönchengladbach. FC Barcelona kan dock köpa honom före han provar vingarna i Chelsea.

Borussia Mönchengladbachs mittback och ankare i försvaret, danske Andreas Christensen, är bara i den tyska klubben på lån. Denna säsong blir hans sista i klubben, så till vida att han inte bestämmer sig för att stanna. Mönchengladbach är väldigt benägna om att anfallaren stannar och har redan erbjudit 20-åringen ett nytt kontrakt. Men även moderklubben Chelsea är väldigt nyfikna på den unge försvararen och är inte beredda att sälja honom i första taget, men låter honom stanna kvar i Bundesliga ett år till för att samla på sig erfarenhet.

Christensen själv har ingen aning om vad han kommer att göra. Han står under kontrakt med Chelsea till 2020 och lånekontraktet går ut nästa sommar.
– Jag har fortfarande inte bestämt mig för någonting. Det kommer jag för tillfället inte heller att göra. När det kommer till mig, kommer jag att bestämma mig först nästa sommar, sade Christensen till den tyska tidningen Bild.

FC Barcelona kliver in i handlingen

Om Christensen tidigare har haft valen mellan Mönchengladbach som vill ha honom permanent, eller Chelsea så har hans spel gjort att valen kommer vara betydligt fler. FC Barcelona sägs nämligen vara sugna på honom.

Enligt Transfermarketweb.com håller Barcelona på att scouta dansken som imponerar stor i Bundesliga för tillfället.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply