bet365

Barcelona pressar priset för Samuel Umtiti

Samuel Umtiti vill flytta till Spanien

Samuel Umtiti kan bli en Barcelona-spelare om priset sjunker

I nästan fyra års tid har Samuel Umtiti varit given i Lyons backlinje och fransmannen har övertygat stort i Ligue 1. Nästa adressen för Umtiti kan bli FC Barcelona då spanjorerna förhandlar med Lyon om priset på 22-åringen.

Samuel Umtiti slog igenom som 18-årig i Lyon och har varit ordinarie sedan dess. De senaste två åren har han tagit klivet in från vänsterbacksplatsen in centralt i banan, och det har han gjort med bravur. Trots att han är blott 181 centimeter så har den fysiska franska ligan inte varit några större problem för den Kamerun-födda fransmannen.

Han har faktiskt också haft ögon på sig både från Spanien och från Tottenham som han gjorde ett sagolikt mål på för några år sedan. Nu har Lyon nya ekonomiska bekymmer och man behöver mycket pengar akut. Därför ser man ut att sälja Umtiti till Barcelona. Allt som återstår är för klubbarna att komma överens om priset.

Skiljer närmre 100 miljoner kronor

Just nu uppges Barcelona vara beredda att betala cirka 200 miljoner kronor för Umtiti, en summa som kan stiga till 250 miljoner kronor med om vissa krav uppfylls. Sport anger samtidigt att Lyon kräver cirka 305 miljoner kronor för sin stora mittbackstalang.

Klubbarna förhandlar om ett femårskontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply