Barcelona lägger monsterbud på Juventus Paulo Dybala

Barcelona lägger monsterbud på Juventus Paulo Dybala

Paulo Dybala jagas av Barcelona – budar 70 miljoner pund

Enlig italiensk media ska FC Barcelona kontaktat Juventus och presenterat ett bud på argentinaren vårt 70 miljoner pund.

Flera av Europas största klubbar jagar Paulo Dybala inför nästa säsong. Så sent som för några dagar sen pratades det om att Juventus nobbade ett bud från Real Madrid och tidigare har även andra lag från La Liga och Premier League visat intresse för anfallaren som med blått 22 år fyllda år utvecklats till en av Serie As bästa anfallare.

På måndagen rapporterar Tuttosport att FC Barcelona har presenterat ett formellt bud på spelaren på en summa som sägs ligga på närmare 70 miljoner pund. Samtidigt skriver tidningen att Juventus inte har någon intention att sälja Dybala som denna säsong stått för 19 mål.

Flörtat med Real Madrid och Barcelona

I en intervju med El Chiringuito passar Dybala på att uttrycka sin beundran för Leo Messi men han säger också hur mycket han gillar Cristiano Ronaldo och Real Madrid.

– Jag är stolt att en idol som Messi säger att jag är en värdig arvtagare till honom för det betyder att jag gör bra ifrån mig, så de måste jag fortsätta med.
– Cristiano visar i varje match vilken spelare han är. Han är beundransvärt eftersom alla som spelar på hans position hade velat göra så många mål som han gör. Hela Real Madrid spelar en bra fotboll under Zinedine Zidane.

Men det är Barcelona som han ger mest beröm till.
– Du behöver inte berätta för mig (om hur bra Barcelona är). De har stått bakom sin filosofi under en lång tid. De har de bästa spelarna i världden just nu och offensivt sett finns det inget annat lag i världen som Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply