bet365

Barcelona har gjort klart med Robert

Fluminenses talang Robert uppges vara klar för Barcelona

Brasilien har nästan alltid en hel drös med stora fotbollstalanger som vill ut i Europa. Senast i mängden uppges Fluminenses mittfältstalang Robert vara som kommer skriva på för FC Barcelona inom kort.

FC Barcelona har pengar till att köpa de bästa spelarna i världen och kan nästan bara peka ut vilken spelare som helst och sedan köpa den. I vinter har man kopplats ihop med bland annat Andriy Yarmolenko, Paulo Dybala men även den kritiserade yttermittfältaren Juan Cuadrado.

Trots att man jagar stora europeiska namn så slutar man inte bygga inför den nästa generationens storspelare. Barcelona har några av de hetaste talangerna i sina ungdomslag och det kommer varje år fram flera spännande talanger ur La Masia. Nu ser Barcelona B ut att få ett nytt hyperintressant namn till sitt lag då Fluminenses offensiva mittfältare Robert uppges vara klar.

Sågs på träningsanläggningen

Enligt Barcelona-baserade tidningen Mundo Deportivo sågs brassen Robert med sin agent på Barcelonas träningsanläggning under måndagsförmiddagen. Affären ska handla om ett lån på sex månader och med en köpoption i sommar om Barcelona är nöjda med brassens framsteg.

19-åriga Robert har slagit sig in i den brasilianska storklubben Fluminense under 2015 och har dessutom gjort en mängd ungdomslandskamper för sitt Brasilien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply