Barcelona ger sig in i kampen om Turan

Arda Turan kanske inte hamnar i Premier League på grund av Barcelona

Atlético Madrid ser inte ut att lyckas hålla kvar sin stora turkiska stjärna Arda Turan till nästa säsong. Chelsea och Manchester United har det pratats om men det kan istället bli Barcelona.

Det pågår just nu en presidentkampanj om vem som ska bli nästa president i FC Barcelona. Josep Maria Bartomeu är en av huvudkandidaterna och han har redan lovat en hel del om han blir vald. Han har redan lovat en ledarroll till Eric Abidal i sin kampanj som en av hans första punkter. Nu uppger Express att Arda Turan är Bartomeus nästa agenda i sin kampanj.

Den turkiska stjärnan har ryktats flitigt till Chelsea och Manchester United i sommar, och han har inte förnekat att en flytt är på gång. Det ryktet spädde han på när han lade upp en bild på Instagram där han satt på ett flygplan. Express menar att det planet lika gärna ha kunnat lyft till England som till Barcelona.

”Turan är en fantastisk spelare”

Bartomeu är verkligen ett fan av Turan. I en intervju med Mundo Deportivo uttrycker han sin beundran till turken:

Luis Enrique har vunnit allas förtroende och han förtjänar att dem (ledningen) lyssnar på honom gällande en värvning av Arda Turan som är en fantastisk spelare.

– Jag har sagt till att jag inte har några som helst problem att värva Turan om Luis Enrique vill det, om jag blir vald som president.

28-åriga Turan är värderad till drygt 200 miljoner kronor och ryktas kosta knappt 250 miljoner kronor att köpa loss från Atlético.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply