Barcelona förbereder Coutinho-alternativ

Barcelona förbereder Coutinho-alternativ

De har Barcelona som ‘Plan B’

Barcelona sägs komma allt närmare en värvning av Coutinho från Liverpool. Skulle affären inte bli av har man börjat titta på totalt alternativ som ska bli ‘Plan B’.

FC Barcelona fortsätter i jakten på att värva Philippe Coutinho från Liverpool. Den spanska storklubben sägs bli optimistiska för varje dag som går att man kommer värva spelaren, detta samtidigt som Liverpool inte sägs ha några som helst intentioner att släppa brassen.

Enligt de senaste rapporterna ska The Reds ha accepterat ett bud på 160 miljoner euro för spelaren men då inget är officiellt ska Barcelona ha börjat titta på alternativ, och det är tre spelare som lockar den katalanska klubbledningen.

Enligt Mundo Deportivo är man nämligen intresserade att hämta in ett annat stort namn och man ska nu ha tagit kontrakt med tre olika klubbar för att höra sig för om spelarnas situationer. Tidningen skriver att Paulo DybalaThomas Lemar och Antoine Griezmann är de tre spelare som Barcelona ska ha som reservplan om en värvning av Philippe Coutinho inte blir av.

Sedan tidigare har Barcelona värvat in Ousmane Dembélé från Borussia Dortmund. Totalt betalar man 148 miljoner euro för spelaren inklusive bonusar.

Barcelona förbereder Coutinho-alternativ
Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

André Gomes på väg att lämna

Barcelona planerar storköp men efter att ha spenderat nästan alla pengar från Neymar-affären på Dembélé och Paulinho är den katalanska storklubben nu tvungna att sälja för att kunna fortsätta värva. Under de senaste dagarna har det bland annat pratats om att André Gomes är på väg till Juventus, en affär som mer eller mindre måste bli av för att Barcelona ska kunna fortsätta värva för större summor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply