Talangen ersätter stjärnan i storklubben?

Ousmane Dembélé

Riktar blickarna mot Borussia Dortmund

Barcelona är intresserade av att värva Ousmane Dembélé från Borussia Dortmund, rapporterar 90min.com.

Barcelona har under sommaren försökt plocka in Philippe Coutinho. Spanjorerna har dock haft svårt att komma överens med Liverpool, spelarens nuvarande klubb, om en övergång. Den engelska föreningen sägs vägra att släppa brasilianaren. På grund av detta har nu Barcelona ställt in sig på att värva någon annan i stället. Klubbledningen på Camp Nou riktar blickarna mot Ousmane Dembélé, enligt 90min.com.

Dembélé är Barcelonas plan b om föreningen inte lyckas övertala Liverpool. Detta är något som La Liga-klubben har meddelat till Coutinho. På grund av detta sägs det att spelaren själv kommer att försöka övertyga Premier League-laget att sälja honom.

Ersätter Neymar?

Barcelona ser både Coutinho och Dembélé som potentiella ersättare till Neymar. Den sistnämnda är på väg att lämna Katalonien. Tidigare idag skrev vi på Silly Season Sverige om att stjärnan ser ut att flytta från en storklubb till en annanNeymar uppges ha tackat ja till ett erbjudande från PSG. Övergången kommer att göra honom till den dyraste spelaren genom tiderna. Fransmännen påstås lägga ett bud på över 220 miljoner euro. Det är mer än dubbelt så mycket än det tidigare rekordet, som innehas av Manchester United i och med värvningen av Paul Pogba.

Sverige - Ryssland live stream gratis? Streama Sverige-Ryssland fotboll EM 2017 damer match live online!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply