Balotelli trivdes inte i Liverpool och Milan

Milan och Liverpool var inte trivsamma ställen för Balotelli

Mario Balotelli har en förmåga att både göra och säga saker som skapar rubriker vart han än går. Han säger dock alltid vad han verkligen tycker och nu menar han att han inte trivdes i varken Liverpool eller Milan.

Det finns en del spelare som på något vis blir mer kända för deras uttalanden och påhitt utanför planen istället för deras prestationer på planen. Nicklas Bendtner är en sådan spelare, Mario Balotelli är en annan och Joey Barton är en tredje. Dessa spelare besitter en enorm talang, men har en förmåga att fokusera på annat än fotbollen i första hand.

Mario Balotelli är kanske den bästa av ovan nämnda spelare och han är troligtvis också den som styrs av sina känslor mest. Han har tidigare sågat Liverpool längs fotknölarna och därför lämnade han stora Liverpool för lilla Nice. Det beslutet menar han dock var extremt lyckat då han menar att han absolut inte trivdes i varken Liverpool eller Milan.

”Staden som jag lever i nu är underbar”

Nice har storsatsat i år med värvningar av bland annat Mario Balotelli och Dante. Man är hitills med i toppen av Ligue 1 och som klubb sägs man vara väldigt hemtrevliga. Det menar också Balotelli efter en kort tid i klubben.
– Staden som jag lever i nu är underbar. Miljöaspekten spelade in i mitt beslut (att flytta hit), efter att jag precis levt i Liverpool och Milan. Laget är dock väldigt ungt. Vi är nästan alla i samma ålder, säger Balotelli till Sky Italia och berättar om hur han rankar sina tidigare klubbäventyr efter trivsel.

– Rankingen på lagen där jag har mått bra? Nice, Manchester City och… det var det.

Balotelli har också förklarat sin relation till Jürgen Klopp och om hur han vill återvända till världens främsta liga.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply