Balotelli i trubbel

Balotelli i trubbel

Nices Mario Balotelli har hamnat i trubbel med tränaren Lucien Favre

Mario Balotelli lämnade i somras Liverpool för franska klubben Nice. Nu har italienaren hamnat i trubbel med tränaren Lucien Favre efter att Favre erkänt att italienaren ”inte är bra defensivt”. 

”Jag vill inte prata om Balotelli, men vi har pratat om det defensiva jobbet sen början av säsongen. Vi tar allt bra Mario gör, men vad kan jag göra? Jag måste göra besluten som tränare och ta ut elvan som jag tycker är bäst enligt mina planer.” säger Favre i presskonferensen inför matchen mot Rennes.

”Alla vet att det här har varit en negativ grej med Balotellis spel under flera år och det kommer ta honom en tid att bli van med det. Men jag vill inte ha en presskonferens bara för att prata om Balotelli.” avslutar Favre.

Balotelli var på bänken när Nice mötte Saint-Étienne tidigare under veckan, något lagkamraten Wylan Cyprien säger ”bara kommer gynna Balotelli och laget”.

”Det har varit många matcher på kort tid och jag tycker det är bra för Balotelli att få vila. Men det är självklart tränarens beslut.” säger Cyprien.

Balotelli har gjort 9 mål för Nice i ligan hittills den här säsongen. Balotelli är inte kallad till Nices match mot Rennes under söndagen pga feber uppger klubben på sin hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply