bet365

Bakircioglüs besked: ”Vi är överens”

Här kommer ett förmodligen fantastiskt besked för Hammarbys anhängare. Kennedy Bakircioglü som varit klubbens allra viktigaste spelare sedan återkomsten 2012, har fått se sitt kontrakt med ”Bajen” löpa ut efter säsongens slut. Nu står det dock klart att han stannar hos den allsvenska nykomlingen. Spelaren själv bekräftar att han, efter ett framgångsrikt möte med  klubbens vd Henrik Kindlund och sportchef Mats Jingblad, förlänger avtalet.

– Mötet gick väldigt bra och vi pratade igenom de sista grejerna. Vi är överens och nu ska vi bara hitta en lämplig tid för att skriva under papprena också, säger Bakircioglu till Fotbollskanalen.

Det nya avtalet sträcker sig över de två kommande säsongerna med Hammarby. 

– Det blir en väldigt bra start i alla fall, två år är lagom. Sedan får man ju se hur kroppen mår och hur det går för mig fram till dess, men med tanke på att jag är 34 nu passade det för både mig och Hammarby att vi tar två år till att börja med, fortsätter han, och tillägger:

– Både jag och Hammarby är glada och nöjda med det här och dessutom har det ju funnits många nyfikna som undrat också. Därför är det extra skönt att kunna bekräfta för dem att allt gått som det skulle och att jag ser fram emot att spela allsvenskan 2015, säger Bakircioglu.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365