Azpilicueta smickrad av Barcelonas intresse

Azpilicueta smickrad av Barcelonas intresse

Barcelona jagar César Azpilicueta

Efter att ha vunnit Premier League med Chelsea och därmed kvalificerat sig till nästa års upplaga av Champions League börjar flyttryktena i Chelsea. Ett av namnen som det talas om är César Azpilicueta som är smickrad av intresset från FC Barcelona.

Efter att Antonio Conte tog över tränarposten i Chelsea 2016 har laget återgått till den fina form man visade under guldsäsongen med Jose Mourinho. För endast ett par veckor sen stod det klart att den engelska huvudstadsklubben vann Premier League 2017 och en av lagets bästa spelare denna säsong har varit César Azpilicueta.

Spanjoren har gjort det väldigt bra på vänsterbacksplatsen och nu ska FC Barcelona vara intresserade av att köpa loss den före detta Osasuna och Olympique Marseille-spelaren. Enligt tidningen Mundo Deportivo har 27-åringen känt sig smickrad av intresset.

– Det är en ära att en klubb som Barcelona är intresserad av att värva dig. Förra sommaren, efter att vi gjort en dålig säsong, fanns inga rykten. Men nu när vi vann ligan tyder denna typen på information att vi gjort det väldigt bra, säger han.

Azpilicueta smickrad av Barcelonas intresse

SE ÄVEN: Chelsea löner och kontrakt 2017

Azpilicueta förlängde så sent som i december månad med Chelsea, detta till och med sommaren 2020 och säger att han inte tänker på att lämna Stamford Bridge.

– Det är väldigt positivt att storlag är intresserade, men jag är väldigt nöjd och lycklig i Chelsea. Jag känner mig väldigt uppskattad av klubben och tänker inte på något annat, säger försvararen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply