bet365

Augustinsson i samtal med Werder Bremen

Augustinsson i samtal med Werder BRemen

Ludwig Augustinsson förhandlar med Werder Bremen om en flytt

En av Sveriges mest spännande talanger heter Ludwig Augustinsson och FC Köpenhamns vänsterback är het i Europa. Nu uppges han föra samtal med den tyska storklubben Werder Bremen om en framtida flytt.

Ludwig Augustinsson var en av nyckelspelarna i det svenska U21-landslaget som vann EM-guld förra sommaren. Det var inte bara i landslaget som vänsterbacken presterade i, han har även varit väldigt bra i sitt klubblag. FC Köpenhamn kämpar faktiskt för att få behålla 22-åringen säsongen ut.

Det är väldigt många klubbar som sägs vilja köpa Augustinsson. Tidigare har det ryktats om Atalanta, Stuttgart, Roma, Inter, West Ham och Liverpool men ännu har ingen flytt blivit av. Nya uppgifter säger dock att en flytt är närmre en någonsin då Werder Bremen sägs föra samtal med Augustinsson om en framtida flytt.

För dyr just nu

Enligt Ekstrabladet har Werder Bremen inlett samtal med FC Köpenhamn och Augustinsson om ett köp. FCK kräver dock mellan 40 och 50 miljoner om en affär ska bli av i sommar, men den summan vill inte Werder Bremen betala.

Lösningen kan bli att affären blir av antingen i vinter eller nästa sommar om Werder Bremen inte lyckas förhandla ned priset, eller betala FCK:s kravpris redan nu.

Enligt Ekstrabladet är Augustinsson just nu på besök hos den tyska klubben för att bekanta sig med miljön.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365