Åtvidaberg – Sundsvall skjuts upp till imorgon

Åtvidaberg har sedan tidigare säkrat ett nytt kontrakt och har egentligen inget att spela för. Åtvidaberg visade redan i förra omgångens match mot IFK Göteborg att orken trytit, då de inte var speciellt intresserade av att vinna matchen. Nu möter man istället ett kontraktjagande GIF Sundsvall som gör precis allt för att ta tre poäng.

Åtvidaberg började dock matchen bäst och var det laget som tog kommandot med en fin offensiv. De fick senare utdelning för sn offensiv och kunde göra 1-0 i den 34:e minuten genom Viktor Prodell. Sundsvall ryckte upp sig och var ytterst nära att kvittera i den första halvleken efter en frispark i virket från Ari Skulason.

Den andra halvleken var en jämn sådan, men var i den 63:e minuten tvungen att avbrytas efter ett strömavbrott. Teknikerna som fanns på plats försökte under en längre tid lösa problemet, men till ingen nytta. Matchen kommer att flyttas till imorgon. Det är dock oklart vilken tid de kommer spela.