Åtvidaberg kan sälja flera nyckelspelare

bet365

Åtvidabergs FF under en längre tid haft svårt med ekonomin, men nu börjar det se riktigt tungt ut. Tidigare har man medgett att man måste sälja spelare, men det ser ut som att några utav kan vara klubbens stjärnspelare. Toppspelare som Mohammed Abubakari, Daniel Sjölund, Imad Zatara och Anton Tinnerholm sitter på utgående kontrakt. Dock hoppas sportchefen Mats Karlsson att man kan förlänga med någon utav dem.

– Vi har som smått börjat prata med spelare och vi ska tugga framåt nu. Vi hoppas att vi inom några veckor kan presentera någonting. Det är vår målsättning. Jag tror att vi kommer att ha klart med någon förlängning under den tiden, säger han till fotbolldirekt.se.

– Det finns alltid en risk att spelare lämnar. Man får ta det i beaktning och försöka skriva kontrakt med några som man absolut inte vill släppa, fortsätter han.

Budgeten för 2015 är redan lagd, och därför måste klubben se till att balansera årets budget.

– Vi har lagt en spelarbudget inför 2015, som jag har att röra mig med. Det är inga konstigheter. Vi gick in i det här året med ett par spelare för mycket. Vi trodde att vi skulle sälja några, men sen har marknaden kanske inte fungerat lika bra som vi hade hoppats på. Då går det fort ett par miljoner, så vi kommer att få jobba för att reda ut 2014, säger Karlsson till fotbolldirekt.se.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply