Attacken mot Gerrard: ”Brydde sig inte om Liverpool vann”

Diouf inte nådig i kritiken mot Gerrard och Carragher

Steven Gerrard attackerade för ett par veckor sedan av El Hadju Diouf för att vara rasist. Nu attackerar senegalesen återigen Liverpoolikonen. – Han brydde sig inte om Liverpool vann eller inte, säger Diouf till So Foot.

Steven Gerrard och Jamie Carragher är två av Liverpools största profiler genom tiderna och riktiga favoriter hos fansen. En som däremot inte är lika populär på The Kop är El Hadji Diuof. Den senegalesiske anfallaren floppade rejält på Anfield och har genom åren kritiserats hårt av framför allt Carragher. Diouf har även anklagat Gerrard för att vara rasist – och 34-åringens senaste uttalande lär inte göra honom mer populär.

Kritiserar Gerrard

– Steven Gerrard är en fantastisk klubbspelare men en egoist, inleder Diouf en intervju med franska So Foot och fortsätter. Han brydde sig inte om Liverpool vann eller inte. Allt som betydde något för honom var att göra mål, säger senegalesen som gjorde tre mål på femtiofem matcher i den röda tröjan. Tidigare när de båda spelarna har mötts har det blivit hårda duster på planen mellan de två hetlevrade spelarna.

”Största kalkonen jag sett”

Även mittbacksikonen och före detta lagkaptenen Jamie Carragher får en hel del kritik. – Personen jag allra helst sluppit fira julafton med är Jamie Carragher. Jag hatar honom. Han var den största kalkonen jag sett på en fotbollsplan. Jag tyckte att han var värdelös, säger han. Carragher själv kritiserade Diouf hårt i sin självbiografi som kom ut för ett par år sedan: ”Efter bara ett par veckor blev Diouf den som alltid valdes sist när vi hade ’Five-a-side-matcher’… Jag har aldrig sett någon som bryr sig så lite om vinst eller förlust.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365