Atlético utklassade Rayo i Madrid-derbyt

Efter 1-3 vinsten mot Sevilla i premiären spelade Atlético sin första hemmamatch i ligan för säsongen.

Raul Garcia inledde målskyttet efter 16 minuter när han nickade in 1-0 på Gabis frispark. fyra minuter senare utökade Doegp Cpsta Atléticos ledning till 2-0 efter att ha blivit frispelad av Arda Turan.

Rayo Vallecano hade inte mycket att säga till om och innan den första halvleken var slut hade Arda gjort 3-0 efter att snyggt ha dribblat av målvakten. Gästerna från utkanten av Madrid kom endast till skott en gång under hela matchen och då var det inga större problem för Courtois i Atléticos mål.

Den andra halvleken började som den första slutade, med ett stort övertag för Atlético. Tiago nickade in 4-0 i den 53:e minuten och därefter kom gästerna aldrig tillbaka.

Matchen slutade 5-0 efter att Raul Garcia gjort sitt andra mål för kvällen med en minut kvar att spela.