Atlético Madrid jagar Monacos Jérémy Toulalan

bet365

Jérémy Toulalan till La Liga och Atlético Madrid?

Efter att lagets mittfältsgeneral Tiago åkt på en långtidsskada planerar Atlético Madrid att ta in en ersättare till portugisen, och det kan mycket väl blir Jérémy Toulalan från AS Monaco.

Atlético Madrid jagar en central mittfältare, det skriver flera spanska medier under måndagsförmiddagen. Det är framförallt Diario MARCA som kommer med uppgifter om att klubben ska vara ute efter en ersättare till Tiago, som åkte på en otäck skada i helgens hemmavinst mot Espanyol på lördagskvällen. Klubben bekräftade senare under kvällen att spelaren skadat skenbenet och kommer i värsta fall vara borta resten av säsongen.

34-åringens kontrakt med Atlético går ut till sommaren och det är oklart hur spelarens framtid kommer se ut, detta på grund av den höga åldern. För att försäkra sig om att inte tappa kvalité på mittfältet vill nu den spanska huvudstadsklubben värva in fransmannen Jérémy Toulalan från AS Monaco.

Toulalan har tidigare spelat i La Liga då han spenderade två säsonger i Málaga innan han flyttade till Ligue 1. Redan då var Atlético Madrid nära att värva spelaren och en överenskommelse ska ha varit på plats, tills det att Monaco kom in i bilden. Istället valde fransmannen att flytta tillbaka till sitt hemland men 32-åringen kan nu alltså vara på väg tillbaka till Primera División.

Matías Kranevitter ansluter i vinter

Redan i somras gjorde Atlético klart med den argentinske mittfältstalangen Matías Kranevitter från River Plate. Kranevitter som kallas för den nye Mascherano kommer att ansluta till Diego Pablo Simeones trupp efter att spelaren deltagit i klubblags-vm som spelas i mitten av december månad. 22-åringen är fortfarande ung och det är oklart om spelaren kommer att kunna axla Tiagos roll fullt ut till en början.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply