Atlético Madrid i förhandlingar om Diego Costa

Atlético Madrid i förhandlingar om Diego Costa

Chelsea säljer Diego Costa i sommar

Enligt Daily Mirror håller den engelska huvudstadsklubben förhandlingar med Atlético Madrid om en övergång för Diego Costa. En affär sägs komma att ligga på drygt 55 miljoner euro.

Det blir ingen Diego Costa Chelsea nästa säsong. De regerande Premier League-mästarna räknar inte med den spanske landslagsanfallaren till nästa säsong då Antonio Conte är ute efter andra anfallare samtidigt som den italienska tränaren håller på att förlänga sitt kontrakt med klubben. Conte ska inte ha varit nöjd med de uttalanden som Costa gjort under säsongen där han öppnat för spel i Atlético Madrid, något som gjort att han inte räknar med spelaren och nu kommer en övergång allt närmre.

I onsdagens upplaga av Daily Mirror ska Chelsea och Atlético Madrid ligga i förhandlingar om en övergång för spelaren som sägs komma att kosta drygt 55 miljoner euro. Chelseas sportchef Marina Granovskaia sägs inte vara intresserad av att släppa spelaren för mindre än den nämnda summan och nu jobbar de båda klubbarna.

SE ÄVEN: Chelsea lönelista 2017

Antonio Conte ska redan ha gjort klart för den engelska huvudstadsklubben om vem han vill se som anfallare i laget nästa säsong. Det namn som står högst upp på önskelistan är Robert Lewandowski som inte sägs vara nöjd med sin situation i Bayern München och skulle man inte lyckas värva polacken ska det vara Romelu Lukaku som man vill ha som occupant på anfallsplatsen nästa säsong.

Atlético Madrid i förhandlingar om Diego Costa

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply