Atlético in i jakten på Roma-mittfältaren

Atlético vill värva Serie A-mittfältaren

Italiensk media rapporterar under fredagen att Atlético Madrid ska vara beredda att köpa loss belgisk mittfältare.

Atlético Madrid väntas inför nästa säsong göra flertalet förändringar, speciellt på mittfältet där Gabi och Tiago börjar bli till åldern samtidigt som Mario Suárez ser ut att lämna för spel i Napoli eller Inter. Man har tidigare rapporterats vara intresserade av bland annat Matias Kranevitter och Erik Lamela men nu har ännu ett namn dykt på på listan över mittfältare man vill värva. Enligt den italienska tidningen Leggo ska den spanska ligatrean vilja köpa loss Radja Nainggolan inför nästa säsong för att förstärka mittfältet. Spelaren som denna säsong deltagit i 42 matcher för AS Roma har imponerat stort på flera av Europas största klubbar och nu ska även Atlético Madrid vara intresserade av att köpa loss den belgiska landslagsspelaren.

Flera klubbar intresserade

Det är inte bara den spanska huvudstadsklubben som är intresserade av att köpa loss 27-åringen. Sen tidigare står bland annat JuventusParis Saint-GermainLiverpool och Manchester United på listan över intresserade klubbar och spelaren kommer med största sannolikhet att lämna Serie A nästa säsong. Medier i Italien skriver att mittfältaren kommer att kosta omkring 24 miljoner euro att köpa loss Nainggolan som har kontrakt med Roma till och med 30 juni 2018.

Tidigare i Cagliari

Innan Nainggolan kom till Roma spelade han i Cagliari där han tillbringade 4 år innan han lånades ut till Rom-klubben. Mittfältaren har indonesiskt påbrå men är född i Antwerpen och spela sin landslagsfotboll i det belgiska landslag tillsammans med bland annat Thibaut Courtois, Eden Hazard och Kevin De Bruyne.

SE ÄVEN: TOPP 10: Steven Gerrards bästa Liverpool-mål

SE ÄVEN: Juventus siktar in sig på Lamela

SE ÄVEN: ”Pogba föredagar Barcelona”

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply