Arsene Wenger ger upp hoppet om Jamie Vardy

LISTA: Tio fakta om Jamie Vardy
bet365

Jamie Vardy nobbar Arsenal och stannar i Leicester

Det såg länge ut som om Jamie Vardy skulle flytta till Arsenal efter sin succésäsong i Leicester, men härom dagen förlängde han istället med Leicester. Nu har Arséne Wenger också gett upp hoppet om den engelska målkungen.

Sagan om Jamie Vardy känner vi alla till numer. Hur en amatörspelare har gått från niondedivisionen i England till en andraplats i skytteligan, en Premier League-pokal och en EM-plats på bara sex år. Den sagan höll på att förlängas när Arsenal såg ut att ha gjort klart med Vardy precis före EM.

De flesta var övertygade om att Arsenal hade köpt Vardy för cirka 200 miljoner kronor och man väntade bara på det officiella beskedet. Istället sparkades EM igång och ingen affär hade bekräftats. Leicester chockade alla genom att bekräfta att man var överens med Vardy om en förlängning med klubben. Nu har Arséne Wenger också gett upp hoppet om 29-åringen.

Önskar Vardy lycka till

I en intervju med BeIn Sport så säger Wenger hur han var intresserad av Vardy, att han hade lagt ett bud men att han respekterar Vardys beslut om att stanna i Leicester.
– Leicester har tydligt markerat att Vardy ska stanna. Vi var intresserade, men det var inte mer än så. Han har beslutat sig för att stanna och jag önskar honom lycka till.

– Han är 29 år och han har valt att stanna i Leicester. Det respekterar jag.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply