Arsene Wenger: ”Arsenal jagar inte Zlatan Ibrahimovic”

bet365
Arsene Wenger: "Arsenal jagar inte Zlatan Ibrahimovic"

Wenger utesluter värvning av Zlatan Ibrahimovic

Många klubbar står på kö för att värva Sveriges superstjärna Zlatan Ibrahimovic i sommar. Anfallarens kontrakt går ut och Zlatan kan nu lämna Paris Saint-Germain gratis.

I sommar löper Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Paris Saint-Germain ut. Svensken har ännu inte skrivit något kontrakt med de blivande franska ligamästarna och flera lag ryktas jaga anallaren som blir 35 senare i år. Det mesta har tytt på att svensken kommer att lämna för spel i MLS, Premier League eller stanna i den franska huvudstaden under en säsong till.

En annan klubb som det ryktats om som möjlig är Arsenal. En möjlig flytt till den engelska huvudstaden har det pratats om ett tag, men nu ser Arsenals tränare ut att ha stängt dörrarna för en ankomst till klubben.

– Vi är inte på jakt efter Zlatan. Just för tillfället lägger vi inte något större fokus på transfermarknaden, säger Arsene Wenger inför helgens match.

Zlatan Ibrahimovic själv har tidigare sagt att han inte stänger några dörrar när det gäller en flytt.

– Jag stänger inga alternativ, har Zlatan tidigare sagt och har syftat på bland annat Premier League.

– Jag har tre månader kvar här. Vad händer sedan? Stora saker kommer att hända. Låt oss se vad som kommer att hända, ska svensken ha sagt efter lagets match mot Chelsea.

I matchen mot Chelsea i tisdagens Champions League stod Zlatan för ett av målen och efter matchen ska svensken ha sökt upp de engelska journalisterna för att ge en hint om en potentiell flytt till Old Trafford

– Låt oss bara säga att jag är i form för det, svarar Ibrahimovic hemlighetsfullt på Daily Mirrors fråga.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365