Arsenal vill ”sno” Lacazette från West Ham United

Arsenal vill "sno" Lacazette från West Ham United

Alexandre Lacazette kan nobba West Ham för Arsenal

Efter att ha gått miste om värvlingen av Jamie Vardy ryktas det nu om att Arsenal vill värva Alexandre Lacazette framför ögonen på West Ham United.

Efter att ha presenterat Nicolas N’Koulou som ny spelare samtidigt som Emanuel Mammana står på ingång kommer Olympique Lyon snart att ta tag i affärerna när det kommer till Samuel Umtiti och Alexandre Lacazette, två spelare som mer eller mindre har en fot utanför den franska Ligue 1-klubben.

Enligt TMW ska West Ham United vara nära att köpa loss Lacazette och 25-åringen sägs bara positiv till en flytt till den engelska huvudstadsklubben men nu kan det komma att bli en annan Londonklubb som värva Lacazette till nästa säsong. TMW rapporterar på fredagskvällen att Arsenal, som efter ett misslyckat försök att värva Jamie Vardy vill försöka värva den franske anfallaren samtidigt som även andra engelska Premier League-klubbar har ögonen på spelaren. Även Liverpool och Tottenham Hotspur sägs jaga spelaren vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

Lacazette har inte bara erbjudanden från England på bordet. Tidigare har det även pratats om klubbar från både Serie A och La Liga där namn som Atlético MadridReal MadridJuventus och AC Milan ska ha visat intresse för anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply