Arsenal vill ha Lyon-stjärnan i sommar

Nabil Fekir har imponerat i Lyon – nu visar Arsenal intresse

London-klubben sägs vara redo att försöka värva in en av Frankrikes största framtidslöften till sommaren, nämligen Nabil Fekir.

Nabil Fekir har varit en av Olympique Lyons viktigaste spelare under säsongen. Trots sin ringa ålder har han gjort 12 mål i Ligue 1 från sin offensiva mittfältsposition och det har givetvis bidragit till att storklubbarna uppmärksammat 21-åringens fina prestationer.

Ses som ett stort framtidslöfte i fransk fotboll

Det är den engelska tidningen Daily Mirror som har gått ut med att Arsene Wengers pålitliga scout i Frankrike, Gilles Grimandi, har föreslagit att klubben borde värva Fekir. Lyons guldklimp liknas vid samma spelstil som en viss superstjärna, Eden Hazard. Fekir föddes i Algeriet och blev uttagen i landslagstruppen i år. Men han ville hela tiden spela för Frankrike och har belönats med två landskamper under Didier Deschamps. Med all sannolikhet kommer Fekir att ingå i nästa sommars EM-trupp.

Fransmannen, som har jobbat sig upp till A-laget genom Lyons ungdomsled, sägs kosta omkring 15 miljoner pund att köpa loss.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply