Arsenal träffar Lacazette i veckan

bet365

Alexandre Lacazette ska träffa Arsenal i veckan

Arsenal är i desperat jakt efter anfallare i sommar och Arséne Wenger har även sagt att han vill köpa en anfallare. Det senaste namnet i jakten på rätt är Lyons superstjärna Alexandre Lacazette.

Daniel Welbeck gick sönder igen vid säsongsavslutningen och han är borta till oktober. Arséne Wenger svarade genom att förklara att han vill köpa en till anfallare i sommar. Det har gått prat om Islam Slimani, Romelu Lukaku och andra stora målskyttar. Nu ser det ut som om ett nytt namn har kommit in i jakten på nästa Thierry Henry.

Lyon har nämligen problem med ekonomin och man behöver sälja spelare i sommar. Man förhandlar redan med FC Barcelona om en försäljning av Samuel Umtiti och snart kan nästa stjärna vara på väg bort. Det är nämligen så att Alexandre Lacazette ryktas rätt kraftigt till Arsenal, och även West Ham.

Ska träffa varandra i veckan

Enligt både The Sun och Daily Star så ska Arséne Wenger träffa Lacazette och hans representanter senare i veckan. Både Wenger och Lacazette är i Frankrike nu med tanke på EM-slutspelet och kan därför diskret diskutera en eventuell övergång.

Om 25-åringen ska bli Arsenals så uppges man behöva betala runt 500 miljoner kronor. Det skulle vara ett nytt övergångsrekord för Arsenal. Dyrare än vad både Alexis Sanchez och Mesut Özil var.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply