Arsenal snor Niang från Milan?

Arsenal snor Niang från Milan

M’Baye Niang kan byta Milan mot Arsenal inom kort

Under flera års tid var M’Baye Niang på väg från Caen till Arsenal utan att affären gick i lås. Till slut blev det Milan istället men nu kan fransmannen äntligen flytta till London och Arsenal.

M’Baye Niang kom fram som en supertalang för Caen i Ligue 1 redan 2011. Den då 17-årige anfallaren fick intresse på sig från de flesta storklubbarna runt om i världen: Arsenal, Real Madrid, Milan o.s.v. Det mesta talade för att det skulle bli Arsenal då Arsene Wenger var mycket skicklig på att övertala fransmän att komma till just Arsenal.

Valet föll till slut på Milan efter mycket om och med. Niang hade faktiskt redan kommit överens med Arsenal om en affär, men den stupade av någon anledning. Nu har han tillhört Milan i fyra år med blandat framgång. Det sägs ofta att han inte riktigt passar in i den italienska fotbollen med sin fart, direkthet och kraft. Istället kan han snart hamna i Arsenal efter alla dessa år.

Lägger jättebud i vinter

Enligt Calciomercatoweb förbereder Arsenal ett bud på 35 miljoner euro för den 21-årige anfallaren, cirka 330 miljoner kronor. Själv dementerar Niang uppgifterna och menar att han vill stanna just nu.
– Jag har redan tackat nej till stora bud och jag hade sagt nej i dag också. Vi har rätt mix av spelare här och kan gå långt. Paris Saint-Germain i framtiden? En vacker dag, varför inte? säger han till La Repubblica.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply