bet365

Årets spelare i Frankrike närmar sig klubbyte

Alexandre Lacazette erkänner att han kan lämna Lyon

Under söndagen kröntes Alexandre Lacazette till årets spelare i franska Ligue 1. Något som gjort den redan mycket heta fransmannen glödhet, inför sommarens transferfönster.

Under hela den gångna säsongen har Alexandre Lacazette varit ett hett namn i Ligue 1 och övriga Europa. Han har genom sina 27 mål vunnit den här säsongens Ligue 1-skytteliga, och bidragit starkt till att Lyon kommer spela Champions Leauge-fotboll nästa säsong. Något som har placerat honom högt upp på många storklubbars önskelistor och gjort att en flytt för fransmannen tycks ligga närmre än någonsin. I helgen erkände nämligen Lacazette själv, enligt The Mirror, att han inte vet om hans framtid finns i Lyon.

Europas giganter redo att investera

Fransmannens uttalande har gjort den redan heta jakten på honom, ännu hetare, och flertalet giganter ute i Europa gör sig nu redo för att ro en affär i hamn i sommar. Bland andra uppges Liverpool, Arsenal och PSG vara mer än redo att betala stora summor pengar för den 23-årige målsprutans signatur. Ett faktum som kommer göra det mycket svårt för Ligue 1-tvåan att behålla sin guldklimp, till nästa säsong.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365