Arda Turan: ”Simeone och jag förstår varandra bara genom blicken”

Atlético Madrid är inne i klubbens kanske bästa epok i historien. Efter att ha vunnit La Liga och kommit till final i Champions League är det många som hyllar tränaren Diego Simeone, bland annat Arda Turan som har uttalat sig i turkisk media.

  ”Simeone är världens bästa tränare. Han vet hur man hjälper laget mest och vi har jobbat ihop ett längre tag, vi förstår varandra bara vi tittar på varandra” berättar Atléticos nummer tio.

Turken vet även att vinna gruppen i Champions League är väldigt viktigt. ”Vi har lite fördel då vi vunnit de tre senaste matcherna varav den svåraste på hemmaplan, mot Juventus. Men matchen mot Olympiacos kommer att vara mycket svår men nu är det dags att ge det sista och vunna gruppen” förklarar mittfältaren som även fick kommentera förra säsongens ligavinst. ”Titeln som vi vann förra säsongen är en av historiens svåraste. Vi måste vara stolt över att ha vunnit liga mot stora lag som Real Madrid och Barcelona. Det är en av de viktigaste troféerna i mitt liv” berättar Arda Turan vars Atlético möter Real Sociedad på söndag.

 

Källa: NTV Spor

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply