bet365

Antoine Griezmann klargör flyttryktena

Antoine Griezmann klargör flyttryktena

Griezmann trött på flyttryktena

Fransmannen har sedan sin ankomst till Atlético Madrid sommaren 2014 präglats om flyttrykten, detta framför allt till Premier League.

Antoine Griezmann är ett jagat namn i världsfotbollen. Anfallaren är den spelare vars värde höjts som mest under det senaste året och klubbar som Real Madrid, Chelsea, Arsenal och Manchester United är alla villiga att värva spelaren vars utköpsklausul ligger på 100 miljoner euro. Det är speciellt United som sägs vara intresserade av att värva 25-åringen och så sent som ett par dagar sen kom uppgifter om att Jose Mourinho vill lägga 145 miljoner euro för att köpa loss Griezmann och lagkamraten Saúl.

Nu säger spelaren själv, i en intervju med tidningen Diario AS, att han inte tänker på att lämna Atlético Madrid.

– Jag gillar inte när folk frågar mig var jag kommer spela nästa säsong. Varken Cristiano, Messi eller Bale blir tillfrågade var de kommer vara och spela nästa år. Precis som de gillar jag inte heller frågan. Jag är lycklig och njuter av min tid i Atlético, fråga mig inte mer om min framtid, säger spelaren vars kontrakt går ut 2021.

”Vill spela i MLS en dag”

Griezmann säger att han trivs i den spanska huvudstadsklubben, men att han någon gång i framtiden vill flytta till USA för spel i MLS.

– USA är vart jag vill avsluta. Jag älskar staterna, sade Griezmann enligt Goal.

– Jag vill följa NBA och gå med mina barn till varje match. Jag kan redan se mig själv där. Jag vet ännu inte vilken stad men varför inte spela för Beckhams franchise i Miami? Att spela under Beckham hade varit det bästa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply