Antoine Griezmann flörtar med FC Barcelona

Antoine Griezmann flörtar med FC Barcelona

Griezmann – sugen på flytt till Barcelona?

Säger i en intervju med franska Telefoot att han inte skulle kunna gå till Real Madrid på grund av rivaliteten med Atlético, men att Barcelona kan vara ett alternativ.

Antoine Griezmann har sen flytten från Real Sociedad till Atlético Madrid endast blivit bättre och bättre och nu menar många att fransmannen är en kandidat till att vinna guldbollen, detta tillsammans med superstjärnorna Leo Messi och Cristiano Ronaldo. Griezmann som i somras vann EM:s skytteliga och förlängde sitt kontrakt med Atlético Madrid har ryktats vara på väg till flertalet storklubbar under det senaste året där framför allt Paris Saint-Germain och Manchester United med Jose Mourinho varit i spetsen. Nu berättar spelaren själv om framtidsplanerna och stänger inte dörren för en flytt till toppkonkurrenten.

– Jag trivs bra i Atlético och vi har ett bra lag som kan vinna titlar…. Jag kan inte gå till Real Madrid på grund av rivaliteten med Atlético, men det finns andra klubbar som jag hade kunnat gå till. Barcelona? Ja, det hade jag kunnat, säger fransmannen och avslutar intervjun med ett skratt.

Antoine Griezmann har för närvarande en lön på närmre 64 miljoner kronor om året.

Atlético Madrid har denna säsong gjort sin sämsta säsongsinledning under Diego Pablo Simeone då man ligger på sjätte plats efter 12 spelade omgångar, detta med 21 poäng.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply