Andrey Arshavin till Makedonien och Vardar

Varar Skopje ser ut att bli Andrey Arshavins nästa klubb

Andrey Arshavin är för tillfället klubblös och har haft svårt att hitta någon rysk klubb som vill betala hans höga lönekrav. Det ser dock ut som en makedonsk klubb vid namn Vardar Skopje som ska vara villiga att kontraktera ryssen.

Andrey Arshavin är verkligen ett modernt fotbollsmysterium. Den gudabenådade fotbollsspelaren fick sitt internationella genombrott för sitt Ryssland i EM 2008 då han var turneringens kanske främste lirare. Han flyttade då till Arsenal trots erbjudande både från USA och turkiska Galatasaray.

I Arsenal blandade Arshavin prestationer i världsklass som hans fyra mål mot Liverpool, avgörande mot Barcelona och utbuande från egna supportrar på Emirates Stadium på grund av hans lathet på planen. Det blev heller inte bättre när han flyttade hem till Ryssland och han står för tillfället utan klubb. Men det ser ut som han kommer spendera de sista åren av karriären i Makedonien av alla ställen.

”Annars kommer jag kanske sluta”

34-åringen har tillhört Zenit St Petersburg och Kuban Krasnodar de senaste två åren och sedan hans kontrakt med Kuban gick ut i december har han varit klubblös. I en intervju med Goal var han inte så optimistisk gällande sin framtid.
–  Om jag får ett, kommer jag studera erbjudandet. Annars kommer jag kanske sluta med fotbollen, sa han till Sport Mediaset enligt Goal.com.

Men det ser alltså ut som om han kommer gå till makedonska storklubben Vardar Skopje. Enligt Ekipa diskuterar Vardar ett kontrakt med den 75-faldiga landslagsmannen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply