Andre Ayew till Liverpool? – spelaren öppnar för flytt

Andre Ayew lämnar Swansea för Liverpool?

Under lördagen rapporterar Daily Mirror att Swanseas anfallsstjärna Andre Ayew kan komma att lämna klubben i vinter och skriva på för Liverpool.

Swanseas anfallare Andre Ayew har öppnat dörren för en flytt till en av Premier Leagues toppklubbar i januari, detta samtidigt som Liverpool har ögonen på ghananen. Ayew kom på fri transfer inför säsongen till Liberty Stadium från Marseille men kan snart vara på väg att lämna efter sex mål så här långt i ligaspelet.

25-åringen som tidigare spelat i Olympique Marseille säger till den franska radiostationen RMC att han kan flytta till en större klubb under nästkommande transferfönster.

”Hade bud från storklubbar”

– Innan jag skrev på för Swansea hade jag flera bud från storklubbar och det hela var ett beslut som jag tänkte igenom väldigt mycket. Jag tittade på vad som var positivt och negativt, min ålder, vad jag vill åstadkomma i fotbollskarriären och hur jag skulle kunna ta mig dit. Swansea gav mig allt jag ville ha, både fotbollsmässigt och finansiellt. Nu ska jag vara ambitiös och vi får se vad som händer, säger stjärnan sin innan flytten till den walesiska klubben jagades av flera andra lag runt om i Europa.

Ligue 1-spelare på ingång?

Samtidigt som man sägs vilja värva in Andre Ayew skriver italienska Tuttomercatoweb att Liverpool tagit kontakt med Lille om en värvning av mittfältaren Sofiane Boufal. Jürgen Klopp sägs vilja värva spelaren under vinteruppehållet och med fyra mål denna säsong är han Lilles bäste målskytt.

Boufal köptes in från Angers till Lille i januari men efter en dålig säsongsinledning, där man ligger på sjuttonde plats ser marockanen ut att lämna den franska ligan i vinter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply