bet365

Anders Svensson var nära FC Barcelona

Anders Svensson har upplevt mycket under sin långa karriär. Nu berättar 37-åringen i podden ”Lundh” att han var nära att bli värvad till den spansk storklubben FC Barcelona.
 
– Det låter otroligt, jag vet, men det är ingen lögn. De åkte på ett par rejäla knäskador på sina mittfältare, de skulle ha in en mittfältare med lite erfarenhet och min agent var nere och träffade dem två, tre gånger tror jag., Och var förvånad över att de hade så bra koll. De visste i princip allting om mig. Det måste ha varit 2002 eller 2003.
 
– De hade tre spelare som de valde mellan, och som de diskuterade med. Det var ju någonting man hoppades på, även om det bara hade varit en kort tid tills de kom tillbaka. Men det blev inte jag, det blev en annan erfaren mittfältare istället, Demetrio Albertini. Det var jag och han och en tredje som jag inte kommer ihåg namnet på.
 
Anders Svensson har under sin långa karriär spelat i Elfborgs IF från 1993 till 2001.
Mellan 2001 och 2005 testade Svensson lyckan i England där han representerade Southampton FC. 2005, efter 127 matcher i England, återvände han till Elfsborg där han som bekant fortfarande spelar.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply