bet365

Ancelottis assistent: ”Han vill gå till en storklubb”

Ancelotti kan komma att skriva på för Liverpool

Efter att ha nobbat AC Milans kontraktsförslag i somras öppnar nu Ancelotti upp för att återvända till fotbollen och ta över ett storlag.

Efter att Carlo Ancelotti haft en mindre imponerande säsong i Real Madrid fick han tillslut lämna klubben, trots att han vunnit bland annat klubbens tionde Champions League-titel. Många trodde då att italienaren skulle ta över sin tidigare klubb, AC Milan men istället gick han ut och meddelade att han ville ta ett sabbatsår för att vila upp sig. Nu kan 56-åringen dock vara tillbaka på tränarbänken redan inom kort då Liverpool sparkat Brendan Rodgers.

Ryktet har varit igång läge att Jürgen Klopp eller Carlo Ancelotti ska vara på väg att ta över Anfield-klubben som inte haft någon bra start på säsongen och nu bekräftar även Ancelottis tränarassistent Paul Clemen att italienaren kan vara på väg att ta över Liverpool.

– Ancelotti har haft en väldigt bra karriär både som spelare och som tränare, han har vunnit mycket. Ancelotti vill gå till en stor klubb och för tillfället finns det en klubb ledig, säger Clement till brittiska Sky Sports.

Ancelotti själv har inte uttalat sig om det hela men det är inte omöjligt att vi får se honom på Liverpool-bänken innan året år slut. Liverpool ska enligt flera engelska medier ha varit i kontakt med tränaren under en längre tid men då fått ett negativt svar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply