bet365

Ancelotti vill locka Dybala till Bayern München

Paulo Dybala kan bli Carlo Ancelottis första supervärvning i Tyskland

Carlo Ancelotti tillträder som ny tränare för Bayern München i sommar då Pep Guardiola tar över Manchester City. Italienarens första nyförvärv i Bayern München kan bli Juventus juvel Paulo Dybala.

Bayern München går som tåget i Bundesliga och man leder den klart före Borussia Dortmund. Laget är i princip komplett och det är inte lätt att hitta några direkta förbättringar man kan göra i nuläget. Mycket handlar istället om att förutse eventuella ersättare ifall någon försvinner, så som det pratas om att Robert Lewandowski ska göra.

Det ska dock mycket till innan en sådan affär ska bli av och frågan är om Bayern München ens kommer acceptera en försäljning av deras enda renodlade centertank. Om man nu skulle sälja Lewandowski till Real Madrid så menar Gazzetta dello Sport att Paulo Dybala kommer vara Carlo Ancelottis första köp.

Leker i Serie A

Paulo Dybala har haft en fantastisk säsong i Serie A för sitt Juventus och tillsammans med Paul Pogba ser det ut som han leker fotboll just nu. Det är förståeligt att Barcelona redan har slängt ut sina krokar i hopp om att locka över Dybala i framtiden.

Enligt Gazzetta dello Sport kommer dock Dybala endast komma om Lewandowski försvinner.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply