Álvaro Morata bekräftar erbjudande från Chelsea

Álvaro Morata bekräftar erbjudande från Chelsea

Chelsea ville köpa Álvaro Morata – erbjöd 70 miljoner euro

Den spanske anfallaren bekräftar i en intervju med Sport Bild att han i somras tackade nej till ett erbjudande från den engelska huvudstadsklubben.

Tidigare var det oklart om Álvaro Morata skulle stanna i Real Madrid eller om den spanske anfallaren skulle bli såld till någon annan klubb, detta då det pratades om flera höga bud från framför allt Premier League. Tillslut stannade 23-åringen i den spanska storklubben men i en intervju med tyska Sport Bild avslöjar Morata att han kunde gått till Chelsea under sommarens transferfönster.

– Chelsea var det lag som visade mest intresse för mig. Antonio Conte var den som tog mig till Juventus och nu fick jag ett väldigt bra erbjudande. Jag hade blivit den dyraste spanjoren någonsin, säger Morata till tidningen.

– Chelsea erbjöd 70 miljoner euro, men Real Madrid sa att jag ingick i klubbens planer och att det alltid varit min dröm, avslöjade Morata som även berättade att han ser upp till Robert Lewandowski och Cristiano Ronaldo väldigt mycket.

– Lewandowski är den bästa anfallaren som finns på grund av sin teknik och längd. Jag försöker lära mig mycket av honom och jag kollar alla matcher när han spelar.

Álvaro Morata har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply