Allan Kuhn: ”Fullt förtroende från klubbens sida”

Allan Kuhn: "Fullt förtroende från klubbens sida"

Malmö FFs tränare bryr sig inte om kritiken

Säger till Sydsvenskan att han trots den dåliga inledningen inte känner press från media och fansen.

På torsdagen vara Malmö FFs pass i cirka två timmar. Laget tränade mycket försvarsspel och efter passet fick tidningen en pratstund med lagets tränare Allan Kuhn, väl där pratade han om kritiken efter den dåliga inledningen av säsongen.

– Jag tyckte dagen passade bra till att träna lite tuffare, så gör vi något annat i morgon. En genomkörare.

Kuhn svarade även på kritiken som han fått under de senaste veckorna.

– Jag läser inget som skrivs, så jag har ingen aning. Men jag kan föreställa mig det, haha.

– Jag har beslutat mig för att inte läsa något och inte se något. För börjar man med det så kanske det påverkar ens humör och energi och sättet jag jobbar på. Och det får inte hända. Jag vill försöka vara samma Allan, säger Malmö FF-tränaren till Silly Season Sverige.

Lånat ut Zlatan Azinovic till Ängelholms FF

Malmö FF har redan rensat rejält i truppen under vintern. Man har gjort sig av med sex A-lagsspelare och endast värvat två nya; Vidar Örn Kjartansson och Anders Christianssen. Bland de spelare som försvunnit är de mest nämnvärda Agon Mehmeti, Simon Kroon och Pawel Cibicki.

En spelare som har befunnit sig i något av ett dödläge av karriären är Zlatan Azinovic. Målvakten skadade knät allvarligt under sommarens Europaspel och han erbjöds ett korttidskontrakt av MFF för att få genomföra sin rehabilitering innan han kunde söka efter en ny klubb. Nu har han också hittat ett nytt steg i karriären och det är Skånekollegan Ängelholms FF.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply